Qui som

SOLUCIONES PREVENTIVAS INTEGRADAS S.L. (SOLPREVIN) és una entitat fundada i acreditada l’any 2013 com a Servei de Prevenció Aliè tal i com disposa la Llei de Prevenció de Riscos Laborals (Llei 31/1995) i els seus posteriors Reglaments amb nº de registre SP-132-B.

ENLLAÇ REGISTRE SERVEIS DE PREVENCIÓ

Des de les nostres oficines centrals estan ubicadas a l´edifici TRADE a Barcelona donem servei integral a tot Catalunya.

L’acreditació fou concedida per la delegació de Barcelona del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya donant capacitat d’actuació en tots els sectors de l’activitat econòmica, per l´àmbit territorial de Catalunya i en les 4 especialitats preventives de de Seguretat en el Treball, Higiene Industrial, Ergonomia, Psicosociologia Aplicada i Medicina del Treball.

Les nostres oficines centrals ubicadas a Barcelona ciutat, dins de l´edifici TRADE Gran Via de Carles III, 94, 2º1ª.

La nostra actuació esta basada en 4 eixos fonamentals::

- Professionalitat i Qualitat en els treballs. Disposem d´un equip humà altament qualificat e integrat dins d´un equip multidisciplinar capaç de resoldre qualsevol necessitat que pugui tenir la seva empresa.

- Actitud Activa. No som un servei que esperi la trucada del client, sinò que gestionem la prevención de riscos laborals dins de la seva empresa, planificant les actuacions trimestralment.

- Adaptació dels nostres treballs als sistemes i plataformes de comunicació de les empreses.

- Garantia de continuitat dels serveis. Planifiquem els treballs partint del punt de compliment de la normativa de prevenció actual de la seva empresa establint un pla de treball especific i unic per a cada empresa,