FORMACIÓ

A SOLPREVIN estem convençuts que la formación es un instrument fonamental per obtenir un canvi en les costums i les actituds de les persones mitjançant el coneixement, i per això, estem convençuts que es la millor inversió per influir i modificar la cultura preventiva d´una empresa.

Line of writing hands.

Per això, posem a la seva disposició totes les eines i programes necessaris per a que empresaris i treballadors puguin complir amb la seva responsabilitat social de fer front als accidents laborals.

  • Formacion: Disposem d´un ampli cataleg de cursos en les modalitats presencial, semi-presencial i on-line, amb continguts i material adaptables per a cada empresa.
  • Formacion-company: Desenvolupem accions formatives específiques adaptades a les necessitats particulars i disponibilitat de cada client.
  • Formació subvencionada: Els nostres clients poden beneficiar-se, de les subvencions i/o bonificacions que les administracions posen a la seva disposicio per aconseguir la gratuitat de les accions formatives. En cas d´estar  interessats ens podem encarregar de les gestions i tràmits que l´empresa té que reatlizar.
  • Formació per a l´obtenció de TPC